Тежина опел астра комби т98
пребарувања
пресечен јулијански
Со оваа опција можете привремено да ги затворите рекламните реклами меѓу пораките за да го подобрите искуството на форумот (Прескокнете реклами но за мрежата).
Опцијата може да се активира 3 пати на ден, по ваш избор, 60 минути на сесија.
Опцијата е во експериментална фаза и е достапна само за автентицирани корисници.
Ние ги цениме сите повратни информации.

gogo_y17dt
marian_sro
Со оваа опција можете привремено да ги затворите рекламните реклами меѓу пораките за да го подобрите искуството на форумот (Прескокнете реклами но за мрежата).
Опцијата е во експериментална фаза и е достапна само за автентицирани корисници.
пресечен јулијански
Повторно видов слики, на задниот дел од автомобилот пишува astra 1.7 cdti. друга грешка во нивната експертиза е фактот дека по ударот автомобилот астра се врати назад со брзина од 36,6 км/ч (првично имаше 17 км на час) и се вртеше околу оската со 225 гр. на сликите јасно може да се види дека theвездата останала на местото на удар, има течности плус паднат кал, траги и сл. вештачењето го прави осигурителот. за сега, јас сум во првостепениот суд, следниот февруари. кога ќе стигнам дома, ќе одам во Харсова во обвинителството за да побарам копија од досието што го пополни полицијата. тие рекоа дека возам редовно.
ле: од АДС добив одговор дека не сум го добил надоместокот затоа што не ја доставив оригиналната фактура за поправка. тоа во октомври минатата година.
Клаудиу клд
Блебеану Лорин
синапса
пресечен јулијански
marian_sro
просекот за одржување го решава само агентот за утврдување.Тоа е порта за намалување на парите.разликата е околу 25%. треба да се реши со csa. кретени.
можете да изберете да ги задржите нивните остатоци.
пресметката е нешто како вредност на девет амортизација x одржување (33% задоволително 50% просек и 80% добро) - 15 или 25% вредност на старо.